Известие

Collapse
No announcement yet.

В рейката ли е проблема?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    А дали полуоските и каретата са еднакви на 155-ците,че ако ми се налоожи да сменям - втора ръка няма за 2.5 в6
    Никакви идеи ?
    а някой да знае как стоят нещата с рециклирането на тия рейки и точно какво им правят.
    Last edited by don_pepone; d.m.y г., 12:31.
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

рециклирането на рейката е към 100 лева,ама рядко има гаранция.Сменят се уплътненията на цилиндрите на затварящата се част-семеринги.Стругар им стругова каналите и ако има много надран бутален прът се сменя с нов,защото в противен случай пак ще тече.
      Това което го казвам е за хидравлични цилиндри,но рейката е със сходен принцип на работа

Comment

Сега вече и след смяна на тампни на носачи с полиуретанови такива вече няма никакви звуци Явно отървах рейката на този етап, но пък звуците при въртене на волана естествено си седят, по-натам вероятно ще сменя помпата да видя какво ще стане.
        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94

Comment

Първоначално публикувано от BiTurbo Покажи съобщение
          Сега вече и след смяна на тампни на носачи с полиуретанови такива вече няма никакви звуци Явно отървах рейката на този етап, но пък звуците при въртене на волана естествено си седят, по-натам вероятно ще сменя помпата да видя какво ще стане.
          Ако решиш да сменяш хидр. помпа - имам една от 8 клапанов 1.8 мотор.

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Бях чел из форума че от 145-6 ставали рейките,само накрайниците били различни (като дължина) ,но не мога да намеря къде го бях чел ако някой зне моля да каже че май ще сменям рейка. Моята леко сълзи,но се оказа че и е разбита втулката на десният прът,а не се продавала ремонтна такава. Та си мисля ако от 145-6 става щее по-добре защото мога да намеря такава по-нова година, а и тормозът е по-малък при по-лекъта кола.
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
            X